2024. aasta eesmärgid

01/02/2024

Et uus aasta kenasti käima saada, tuleb veidi plaane teha.

Mida alanud aastalt oodata? Ilmselt esmajoones seda, et majandusseis muutuks stabiilseks. Esialgu oleme veel langustrendis, kuid kõik mõistavad nüüd olukorda ühtemoodi.

Minugi eesmärk ettevõtjana on uuesti vanker kännu tagant liikuma saada. Eelmine aasta polnud küll halb, kuid ettevõtte arengut samuti ei toimunud.

Arvestades vabu tunde, mida saan välja müüa, usun, et saan ettevõtte käibe viia viiekohalistelt numbritelt kuuekohalisteni. See tähendaks poole suuremat müüki, kuid vaba ressurss tööaja näol on selleks olemas. Eesmärgi saavutamiseks pean saama paremaks turunduses ja samuti müügis.

Ja muidugi on väga oluline eesmärk Pallase lõpetamine sel kevadel. Olen selle nimel tõsiselt pingutanud. Pool aastat on veel, et nelja-aastasest programmist kolme aastaga läbi närida. Täna olen optimistlik, et saan sellega hakkama.

Sügiseks pean selgeks saama, millises ülikoolis ja erialal magistriõpinguid alustada. Täna näen erinevaid valikuid, kuid pole enda soovides päris kindel. Selge on vaid see, et peaksin kohe edasi liikuma, mitte vaheaastat võtma. Kui juba sain enda haritustee järelaitamisprogrammi käima, pean hoogu hoidma.

Millist ülikooli mulle õpingute jätkamiseks soovitad?


Tekst: Olev Mihkelmaa